30 mars 2015

HördeJagLedig?



Sådärja!
En nionätters långledighet är precis vad min trötta kropp och knopp behöver. En extra bonus att den infaller över påskhelgen också. Tycker i och för sig att jag var långledig nyss, men hej vad det går när man har världens bästa femveckorsschema.

Fast jag måste säga att helgens jobb gick geschwint, tre lagomnätter med lagom mycket att göra.
Precis som det ska vara.
Lördagen gick dessutom extra fort eftersom timmen mellan två och tre gick upp i rök i och med sommartiden. Kändes så bra och jag var faktiskt pigg och någorlunda fräsch när jag åkte hemåt på söndagmorgonen.

Har en del inplanerat under min ledighet. Blir en lunchdate med god vän, säkert lite uteluncher med mina arvtagare, en tur till Iitalla Outlet i Örsundsbro, ett nattmöte och kanske en sväng till Wenngarn för att inspektera deras senaste tillskott, Dammstugan. Sigtunas (kanske Sveriges?) bästa pizzor kommer serveras där. Tror dom öppnar här i dagarna. Rudolf har redan provsmakat och han gjorde tummen upp med båda tummarna dessutom och då är det inte kattskit precis.

Ska även försöka umgås med mina barnbarn så mycket bara Emilie orkar ha morsan rännandes där. En dag tänkte jag kidnappa Carlos och vi ska vara här hemma och bara mysa och käka godis, bara han och jag.
Hoppas på en träff och långpromenad med Basse och Catta också om vädret tillåter. Carlos är ingen vän av regnväder direkt, kanske ingen hund är förresten.
Vill även ha filmtajm någon dag med mig själv, ska se Dagboken, en dvd jag fått låna av en rar kollega. Ska enligt säker källa vara så bra, sorglig och sevärd. Får ladda med en trave näsdukar och en säck ostkrokar.


Den här sötnosen hälsade mig välkommen hem i morse. Hann knappt parkera innan han hoppade upp på den varma motorhuven.  Min lilla gosekatt.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar