15 januari 2016

EnSmulaFrånMig


Efter två nätter på arbetet så är jag helt slut. Har varit två hyfsat röriga nätter och i går satte jag inte ner min lilla stuss förrän klockan 01.00. Många, många steg för min defekta högertass.
Men trots det har det funkat ganska bra,  konstant värk men jag är efter två månader härdad.
Det är bara att köra på, men just nu gör det lite mer ont än vanligt. Tog två Alvedon nyss och hoppas på att det ger sig något. Ska ju jobba i natt också. Sen ska det bli skönt med vila.


Blev varm i hjärtat och förstås superglad när jag klev in på röd avdelning i onsdags. Kul att man är saknad och poppis fast en tant utbrast när jag kom intill henne på kvällen: Vad stor du har blivit!
Kan tillägga att det var dunkelt ljus och att damen ser dåligt.

 

 

Stella har på börjat sin inskolning på förskolan och det går så bra. Mormors storalilla gullunge är yngst av alla barnen. I går hade hon sovit efter lunchen, på sin madrass tillsammans med dom andra småbarnen. Duktiga tjejen! Längtar till nästa vecka på torsdag då jag har fått den ärofyllda uppgiften att hämta henne. Åhhh, vad spännande!

 

 Maken forsätter att uppmuntra sin hustru i Viktväkteriätandet. Idag kom han hem med tio hallonbiskvier som Bagar-Sara på Wenngarns Bageri hade bakat. Hon är galet duktig på att baka allehanda godsaker. För den uppmärksamme läsaren ser ni att det bara är åtta biskvier, enkelt. Rudolf smackade i sig två på stående fot, innan pastamiddagen dessutom.
Jag ska trots mitt smartpointsräknande unna mig en till kaffet strax. Ca 12 sp innehåller EN rackare. Men det har jag råd med. Det är det som är det bästa med Viktväktarna, man kan äta allt i rimliga mängder.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar