25 januari 2016

PåSprångMotStorBoll



Äntligen måndag och slut på helgens jobb. Det har varit en bra helg men såklart är jag mer eller mindre helt slut i både kropp och knopp. Har inte arbetat helg sen i början av november, puh!
Skönt att vara i gång igen och skönt att mina kollegor är så uppmuntrande, glada och hjälpsamma när jag inte levererar till hundra.

Vaknade nyss av alarmet klockan 13.30, hade kunnat sova längre men skuttade gladeligen upp. Händer grejer idag. Roliga grejer dessutom.
Ingrid och jag ska åka till Globen och gå på Idrottsgalan, det är som en liten tradition för oss. Ingrids son Joakim överlåter med glädje och varm hand sina biljetter han erhåller till galan genom sitt arbete till två tanter som blir överlyckliga över att få lufta sig lite i vimlet.  Tack snälla Jocke!
Jag var inte sen att tacka nej, trots defekt fot. Det är en fantastisk tillställning och vi behandlas lite som vippare med egen entre, garderob, bra läktarplatser och sist men inte minst...drinkbiljetter till ståhejet efteråt. Där blir det ett snabbt glas vin vid ett ståbord och ögonen kommer gå i kors när alla kändisar liksom vi ska nyttja sin drinkbiljett. Kanske blir en och annan groupie med Gunde Svan eller någon annan....haha! Hoppas på Zlatan men han är nog inte i stan i kväll. Får ta en med Ingrid istället, hon är minst lika bra om inte bättre än Zlatan, kanske inte på fotboll men på mycket annat.

Vi ska äta middag och dricka god dryck på Restaurang Peony innan, det tillhör också traditionen. En underbart trevlig liten genuin kinesisk restaurang med förvirrad personal och sagolik god mat.

Nu måste jag gasa på. Just ja, hoppas verkligen att U 21 landslaget får pris för Årets Prestation, finns väl inget/ingen annan prestation som kan mätas sig med ett EM-Guld i fotboll.  En groupie med Guidetti vore ju najs.







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar