28 januari 2016

LiteGrannIbland



Två kaffekoppar senare och jag har nätt och jämnt vaknat till liv en smula. Var tröttare än vanligt i morse när jag kom hem.
Somnade med mackan i knät och vaknade av att Gustav kalasade på skinkan. Gullfisen! För eventuella nytillkomna läsare så är Gustav min katt och inte min man.

Jag hade en ovanligt lugn natt på jobbet och det kändes bra. Tror inte det blir samma kaliber i natt på lugnet, har väl aldrig hänt att mina små orosmoln väljer att sova två nätter på raken.

I onsdags så fick jag den stora äran att barnvakta ett lagom sjukt barn och en lagom trött fralla. Det var så kul, vi lekte mest hela dagen och sen så passade Carlos och jag på att sova tätt intill varandra i soffan när Stella sov en stund på eftermiddagen. Mysigt!





Stellas senaste grej är tvagning av händer. Tror hon tvättade (läs: stänkte ner halva badrummet) minst tio gånger. Jätteskoj!

 

Nyvaken Carlos tänker nog "Det var skönt så länge det varade" när Stella vaknat till liv igen. 

 

Tänkte slå mig in i vinbranschen. Enligt en, utav alla mer eller mindre tramsiga tester på facebook så gjorde jag faktiskt en i natt när jag var uttråkad. Mmm, vad säger ni? Kan det bli annat än en given succé?
Snart dags för middagsfix, idag bjuder kocken på någon pippihistoria ur veckans matkasse. Den något döa pippin har legat i någon slags yoghurtmarinad sen i morse. Blir säkert gott! Återkommer om detta senare.

 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar