1 januari 2016

NyDagIdag



Nytt år, igen. Tyckte 2015 gick fort förbi. Hann inte med riktigt i svängarna, jag blev fartblind och bara körde på.  Hoppas 2016 tar det lite lugnare.
Gustav överlevde nyårsfirandet i år med (ursäkta förra året!), men han var livädd vill jag lova. Låg mestadels av kvällen under soffan men var tvungen att krypa fram och besöka kattlådan en gång. Lilla gubben, han som aldrig går på lådan annars, nu kunde han inte hålla sig längre.
Vid 02.00 kom han fram, då var det ganska färdigskjutet och vi kunde gå och lägga oss. Sov ostört ända till 5.30 då parveln väckte mig igen för att denna gången gå ut och kissa.

Annars idag har det återigen varit en riktig slöochslappdag. Micke och Ingrid kom förbi med en påse räkor till Gustav som han tuggade i sig i en väldig fart. Han älskar räkor och tant Ingrid är så snäll och omtänksam.
Vi fikade, åt av alla mina hembakade julkakor och diskuterade livets allvar. Skoja, vi åt köpepepparkakor och pratade skit!

På eftermiddagen åkte jag till kyrkogården för att önska god fortsättning till Rudolfs föräldrar, min pappa och Lisa. Jag tände ljus och grattade pappa på 87-årsdagen som är just idag. Hade varit betydligt roligare om han varit i livet och vi hade kunnat äta tårta hemma i värmen. Nu fick han ett torftigt gravljus tänt i minneslunden. Blåste gjorde det också så det har säkert slocknat redan.

Var grymt sugen på Dammstugans pizza idag, dessvärre var inte maken det. Han vägrar besöka arbetsplatsen när han är ledig. Nu jobbar han ju inte direkt som pizzabagare på Dammstugan men ni hajjar ändå säkert. Det blev rester istället, funkar väl det med.






          Farmor och farfars grav                                                                 och pappa i minneslunden

 
Sen hör det väl till god ton och uppfostran att jag önskar er alla en god fortsättning på det nya året.
God fortsättning mina rara läsare!

Nu vankas käk, kocken bjussar på överblivet kylskåpsrens ikväll som sagt. Möms!





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar