12 januari 2016

SåVarDetTisdag



Idag har tant inte mycket att komma med, har faktiskt inte gjort något vettigt alls mer än att löst ut bilen från servicen. Faen, vad dyrt det är men såklart ett måste om man vi ha bilen i bra skick och stämplar i serviceboken vid eventuell försäljning.

Tog ett varv in på Coop innan jag åkte hem. Köpte varmfodrade Tretorngummistövlar till Stella och sen lite halksockor och ett par gulliga mockasiner. Bra-att-ha-grejer nu när hon börjat på förskolan.
Första dagen idag med både mamma och pappa i tryggt sällskap och det hade gått så bra. Hörde av Emilie att dom har Babblarnatema just nu (eller kanske alltid) så Stella trivdes och dansade med när Babblarna sattes på i högtalarna.
Lilla gumman, yngst på hela förskolan. Mormor håller alla tummar och tår för att du ska trivas, känna dig trygg och få många lekkamrater.  I morgon andra inskolningsdagen, spännande.

Resten av dagen har jag ägnat mig åt att vila. Har vilat i exakt två månader nu och börjar känna mig så uttråkad.
Matkassen har gjord comeback också. Den här veckan ser recepten väldigt tilltalande ut. Åt recept märkt med bokstaven D idag. Galet gott och en matlåda över till min lunch i morgon.


Blev lite lätt fundersam när jag läste för snabbt och utan glajjer.  Skinka med mexikansk influensa? Attjoprosit på den? Men bönpastan i recept A får jag nog byta mot vanlig pasta. Tror Rudolf inte välkomna för mycket nymodigheter på en och samma gång.


Taadaaa! Kyckling yakitori. Det röda på spetten är paprika om någon undrar, varvat med kyckling och gul lök.
Tror jag ska hoppa i säng extra tidigt i kväll. Jag bäddade rent i morse med mina nyinköpta och nytvättade påslakan. Ser fantastiskt inbjudande ut men ett problem, jag ska ju somna också. Brukar vara lite si och så med det.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar