26 december 2014

JagHarFåttEnAlldelesEgenMjukglassmaskin!


 Tänkte visa er mina fina julklappar jag fick av tomten = Rudolf i klädd tomteluva på julafton.
 En alldeles egen mjukglassmaskin! Tack snälla barn med tillhörande söta pojkvänner. Jag har alltid önskat mig en mjukglassmaskin och den kommer premiärköras i helgen och sen hela långa varma sommaren.

  Mer gåvor från mina bästa snällaste barn. Något roligt att se fram emot, "En man som heter Ove" på Rival. Boken är underbar, har ni inte läst den så gör det. Rudolf påminner en del om Ove faktiskt, tänk inspektionsrundor, katter och var-sak-på-sin-plats. Vidare fick jag pengar, Trisslotter och den här............mackapären
 ....en kylväska från min arbetsgivare. Perfekt i sommar då det kommer bli en hel del picknickande.
 
Annars så har vi fått annandagen att passerat ganska snabbt. När Rudolf kom hem från Wenngarn där han kollat lite så allting fungerade (inspektionsrunda?!) och tränat på gymmet så åkte vi till Norrgården och hälsade på farfar. Lilla fina skruttiga farfar som inte kan prata längre, vi försöker förstå vad han menar när han gestikulerar, pekar och låter men herregud det är inte det lättaste. Så frustrerande, framförallt för honom.  Han måtte ju tycka att vi är helt dumma i skallen som inte fattar vad han vill. Han fick även akupunktur medans vi var där...fantastiskt! 
Den förlamade högersidan blir rörligare för varje dag mycket tack vara just akupunkturen. Under behandlingen idag så rörde han både på armen, foten, benet och reagerade på smärta. Det går alltså åt rätt håll, heja farfar!

Hem för lite rester till middag och sen i väg till Kungsängen. Rudolf skulle skruva upp en julklappsstringhylla och belysningshistoria hos lilla Gomezfamiljen.
Jag myste i soffan med Carlos och lite senare med en nyvaken Stella. Fick gott kaffe och Ploppkladdkaka som inte var ett dugg god....skoja! Stella och jag tog en fredagsselfie som sig bör på en fredag.

Nu är det soffan, filt, brasan, Icaglögg, pepparkaka, ädelost, Snowroller, snarkande make, gosig katt som gäller.  Gilla på den!

 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar