1 december 2014

LiketLever



Goddagens!
Känner att jag är på ........bättringsvägen. Feberfri var jag redan igår fast fortfarande har jag ont i halsen, rethosta och halvsnorig...och matt!

















Liket lever med andra ord och tur är väl det. Hade tid hos min bästa frissa klockan 14.00, hade tänkt avboka först eftersom jag inte trodde jag skulle orka men sen råkade jag se mig själv i spegeln....jiiiisssus. Ingen vacker syn, bara att preppa med med Norges sjukvårdsminister, ni vet han Alve Don och fara iväg.

Tog ett varv till Willys efteråt för att fylla upp kylskåpet. Efter den mastodonta dagen var jag helt slut.
Nu vilar jag i schäslongen medans Erika fixar middagen, hon bjuder på världens godaste Carbonara och jag är vrålhungrig, glömde äta lunch idag.


Har i alla fall kommit så långt i min kommande packning och lyckats plockat fram resväskorna och försett dom med nya adresstaggar inköpta på Gekås för fem spänn stycket.  Vilken väska tror ni är min? Den svarta eller rosa?


Här är Stellas paket som hon ska få öppna den 6 december, på tremånadersdagen. Som tokig förstagångsmormor så är det paketutdelning den 6:e varje månad. Månadsdagar är viktiga att fira och  innehållet i det här paketet tror jag passar perfekt för tre månader. Låter gör det också, sånt gillas.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar