19 december 2014

JulshoppingCheck



Hemma i soffan med trötta och värkande fossingar om tom plånbok (nästan). Har varit i gång i dryga 6 timmar Ingrid och jag. Täby Centrum är stort och väldigt trevligt. Mer folk än vid förra årets julshopping  men inte alls någon fara, vi rymdes gott och väl och det var långt i från trångt.

Vi har fikat, klämt och känt, handlat, gått till bilen med kassar och snurrat på P-skivan, ätit middag, handlat, åkt hemåt, kört fel, stannat på Outlet och senare Coop för att till sist köra fel IGEN när jag skulle skjutsa hem Ingrid. Blev ett extravarv i rondellen, klantarsle köra fel i Bro?! Hur lyckas jag?
Satt väl i andra tankar som alltid och trodde jag skulle rakt fram i rondellen och till jobbet.

Vi fick oss ett gott skratt i bilen när Ingrids telefon helt plötsligt började prata i fickan. Det var en summering om hennes dagliga aktivitet på Runkeeper. Hon hade gått 30 minuter och 13 sekunder,
52 kilometer och gjort av med 3300 kalorier.
Ja, jäklar vad hon skenat på över 5 mil på 30 minuter! Naturligtvis måste den fått något slags spatt.
Men kul var det.

Julklappar då? Jodå, fick ihop det jag skulle och lite till, nu gäller det bara att slå in dom, det är det tristaste.
Skulle kunna handla massor, älskar att ge bort saker till min familj. Men dessvärre har jag inte obegränsat med pengar på kontot så här dagarna före lön. Min julklappspott gick till en ny tvättmaskin för en vecka sedan.

Ingrid den lilla raringen bjussade generöst på både fikat och middagen. Hon är snäll hon! Tack snälla du, jag är mätt fortfarande.
Vi åt på Vapiano, en förjäkla trevlig restaurang med så god mat. Jag åt en pasta med oxfilé, grönsaker, gorgonzola, ruccola, champinjoner m.m. Sjukt gott! 

Blev inte mycket till bilder, men den traditionella Ingrid-äter-mat-bilden fick jag till i alla fall.


 

Ge mig mer!


Fick årets finaste julkort häromdagen. Gulligaste Iris, du är så söt. Tusen tack!

Nu blir det handboll och senare årets Diggiloo som jag såg på Ulriksdals Slottsträdgård.
Fast vem vet jag kanske somnar..... känner mig faktiskt lite trött.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar