22 december 2014

UppOchNerMenMestUpp



Dagen började mindre bra, vaknade i natt efter bara 2,5 timmes sömn. Händerna domnar på mig och har så gjort en längre tid, nu blir det bara värre och värre.
Misstänker karpaltunnelsyndrom, så klockan 3.30 i natt satt jag och googlade fram allt om just det. Och visst stämmer allt, så nu har Doktor Ewa satt diagnos på sig själv. Frågan är när det blir operation, hoppas det dröjer. Får panik bara jag tänker på att man blir gipsad efteråt.....

Av den anledningen, den minimala sömnen i natt är jag därför nu förbaskat trött. Försökte sova en stund när alla måsten var klara, men hjärnan gick på högvarv och jag kom aldrig till ro riktigt.
Sen tyckte Gustav det var mysigt att ligga på mig och kratsa med tassarna....aj!

Men nu till det roliga! Jag har varit barnvakt idag, Stella är ett enkelt barn att passa. Gladaste skiten som är nöjd hela tiden. Vi busade, killade magen, skrattade, åt, bajsade bingo i blöjan, vi sjöng och sen somnade hon sött i vagnen.
Hur gullig som helst. Vi fick finfrämmat också, Jessica och Manya kom på visit och Stella tyckte Manya var så intressant. Hon gurglade och pratade på sitt sätt till Manya, jädrar vad hon bubblade på, det bubblade och fräste om henne, haha.

Efter ett par timmar så kom barnets föräldrar hem med julklappspåsar och möbler under armarna och då sov Stella som skönast men Carlos blev överlycklig såklart.

Nästa stopp för mig var att hämta lilla mor för Willyshanding. Gick sådär och jag orkar inte förklara men kul är det inte, så bitter på ALLT! ALLA är tydligen ute efter en sak, att lura stackars pensionärer.
Var så trött i skallen och besviken när jag lämpat av henne att jag grät en skvätt i bilen...jag orkar inte!
Kan hon inte bara försöka var liiiiite glad? Icke!

Jobb tre nätter nu, känns okej, jag är förberedd för jobb hela julen men erkänner att det skulle vara mysigare att få umgås med dom men gillar mest här hemma. Får bli en annan gång.




Mormors finaste underbaraste gulligaste charmtroll. Idag när jag gav henne ersättning så hade vi ögonkontakt hela tiden. Rätt som det var så slutar hon äta och ger mig världens vackraste leeende.
Går inte att beskriva...mitt hjärta svämmade över. Tror hon gillar mormor.










3 kommentarer:

  1. Vilken fin bild! Hon var så söt gullungen! Föräldrar och mormor kan vara mycket stolta över underverket! :)
    Välkommen i domningsklubben, jag är domnad konstant i mina händer! Var hos doktorn och kollade det, han sa att när det blir för jobbig så skulle jag bara ringa så skulle han remittera mig vidare mot en säker operation... inget man så gärna vill göra, dessutom är det ju båda händerna som är domnade!
    Puss och tack för att vi fick se vackra Stella idag, herre gud så hon babblade! :)

    SvaraRadera
  2. Bra jobbat mormor :) Vilken mysig dag! Kram

    SvaraRadera
  3. Du ska gå till en arbetsterapeut och köpa ordentliga handortoser att använda främst när du sover! Eftersom du inte haft besvären superlänge kan du mota Olle i grind.... ;-)
    KraM!

    SvaraRadera