14 december 2014

MinaBarnBarn



Godmorgon på er mitt på blanka eftermiddagen. Himla skönt att jag jobbat färdigt för den här gången, nu har jag några dagar på mig att försöka fixa till lite julstämning här hemma. Skrämma fram tomtarna bl.a.
Fast känner ni mig rätt så blir det nog pannkaka av det med, brukar ju alltid komma något annat i vägen än det jag planerat.

I dag kom ett utav mina två rara barnbarn på besök, den fyrbenta lilla glädjespridaren. Ni vet han killen som fiser, dreglar och snarkar...Carlos..inte Rudolf!
Hans lilla familj skulle på något adventsmys hos vänner i Håtuna så då då fick CG hänga med mig. Vi kom nyss in från en nästan 45 minuter lång promenix. Nu sover han tätt intill mig här i soffan, underbara hund!


Han hittade julklappspåsarna den lille rackaren. Det började så bra med att jag lyckades slå in tre klappar redan i november..men sen så barkade det utför. Kom visst någon solsemester emellan.
Carlos snokade reda två grejer som garanterat är hans, Dentastix och en boll. Han ville inte gå därifrån.


Snodde den här bilden från Emilies blogg. Älskar den! Många kanske tycker det är lite halväckligt när en hund slickar på bebisens huvud. Men herregud! Hur skulle han annars berätta och visa att han älskar denna lilla fina lillasyster. Han kan ju knappast klappa henne på kinden eller säga några rara ord som vi människor gör. Det här är hans sätt att visa sin kärlek! Och han är så försiktig, vet att hon är liten och ömtålig. Mina finaste små barnbarn som jag älskar så.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar