16 december 2014

PyntatHjälpligt



Hej mina vänner!
Klappar mig själv på axeln idag, jag har varit så duktig och lyckats med nöd och näppe skapa lite julstämning här i huset.
Nästan alla tomtar är på plats, nu fattas det bara lite julblommor men det inköpet blir på torsdag.

Var i gång redan vid 10.00 i morse, for i väg till Bålsta för att uträtta ett ärende. Sen hem till mamma och lämnade en karta julfrimärken och en Bingolott hon ville ha. Hon var orolig att dom skulle ta slut innan uppesittarkvällen så jag var snäll och köpte en när jag ändå var på rull.

Senare på eftermiddagen kom Emilie med sina två små bedårande barn. Har inte gjort så mycet mer än att myst med Stella sen dess. Bytit bajsblöja, gett mat, pussats och sen så har vi sjungit.
Det gillar hon! Bestämde även att vi skulle baka pepparkakshus hon och jag nästa år, oj vad det kommer bli kul. I år är hon nog i minsta laget för att uppskatta det.

Carlos låg vid brasan hela tiden på sin lilla filt han fick av mig när han var liten frallbebis. Helt galet hur mycket han gillar att ligga där i värmen. Och nära ligger han också, han blir alldeles het i pälsen.
Han är en riktig fryslort, nu när dom skulle åka hem så stod han kvar på filten med koppel och vintertäcket på. Han vägrade att gå ut, fick säga dom magiska orden "Vi ska åka bil" först då, rörde han på dom små frallbenen. Han älskar att åka bil.

Jobb tre nätter nu, känns bra. Jobbar på den röda avdelningen som är min favoritavdelning, fast det  vågar man väl inte säga egentligen. Men den är liksom hemtrevligast tycker jag.


Får duga!


 Mina älsklingstomtar med avtagbara luvor där jag brukar gömma skumtomtar. 
Dom heter Nisse-Stor, Nisse-Mellan och Nisse-Skitliten, 
i den minsta får det bara plats fyra skumtomtar.


 

Tänk att självaste Ola-Conny kommenterade och gillade min bild på Carlos och Gekåskassarna på Instagram i går. Sug på den ni! Förstår om ni är avis de luxe.






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar