16 december 2014

LiteNaket



Är riktigt i gasen nu lika bra att köra strandbilderna på en gång så här mitt i natten. Vi bodde som sagt precis vid havet, endast en härligt varm sandstrand skilde oss från den oftast blåsiga Atlanten. Men det var varma vindar såklart, bara härligt.  Klart att det fläktar en del på Kap Verde, det är en ö mitt ute i Atlanten.
Det var för det mesta röd flagg men några dagar var det faktiskt gul. Vi badade ändå, men det var ju aldrig tal om att simma svansim med sträckta nackar direkt utan mera att doppa sig i dom meterhöga vågorna i strandkanten.
Tror det var minst 28 grader i havet. Jag är en riktig badkruka och badar aldrig om det är för kallt.  Här blev man blev inte ens avsvalkad. Poolen badade vi aldrig i. För det första så kändes den så  mycket kallare än havet och sen så gillar jag saltvatten bättre än poolvatten.
Sen var det det där med italienarna och deras hysteriska aktiviteter runt poolområdet hela dagarna, alltid med hög, klämkäck italienskt musik ur högtalarna.
Man ledsnade snart på det, men det var kul till en början. På stranden var det bara ljudet av vågorna som hördes, mera rogivande för trötta frusna själar på hälsoresa mitt i vintern.

Japp, slutsnackat nu blir det bildregn igen, jag vill passa på att varna för att det på vissa bilder visas lite väl mycket hud. Nakenchock när den är som bäst på en man med bröst och bringa som en
cornflakesflinga.



Rolf säger hej till publiken, så sjukt nöjd över sitt färgglada band runt handleden.



Plupp?!


Mera solcreme åt folket!


Vågen - Rudolf
1 - 0







Här ligger jag under skuggan och filosoferar. Lite väl glest men det funkade.


Ingen trängsel precis


Till höger i bild bor vi.


Fuskbygget igen....



Trött Rudolf med snart fulladdade batterier




Röd flagg betyder att snart är det jul



Men bada då pojk! 
Plask i plurret...



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar