9 juli 2012



Gick ju bra det där! Att åka ut med mamma till en annan del i världen än Willys var som att släppa lös en kalv på grönbete ungefär.
Vi har vart i en del affärer idag, bilen funkade och det var såinihelvetevarmt utan fungerande AC.
Kan inte köra KD heller eftersom mamma inte tål drag. KD=korsdrag för er som inte hajjar.

Först på Elgiganten. Det lyftes och klämdes och kändes på alla dammsugare sju gånger.
Till slut bestämde hon sig för en Volta, liten behaglig och nätt modell. En trave dammsugarpåsar köptes också, fast hon tror att hon hinner dö innan alla påsar är i paketet är slut.
Den som lever få se, sa jag i hopp om att försöka lätta upp stämningen.

Vidare till Hemtex och Kapp-Ahl. En ny väska på Kapp-Ahl köptes, fast den går bara att använda på sommaren eftersom den var grå.
Och sen provades det lite kläder också men inget passade henne, som ser sig själv som Jättedamen Ellen som hon alltid säger. Alla kläder som säljs numera är till väldigt små människor.

En liten sightseeing förbi mitt jobb och sedan vidare tre varv runt Ikea för att lokalisera diverse busshållplatser som hon undrade över.
Vidare till Coop för fika och lite måndagshandling?!! Vi köpte kaffe och mamma slog till på kulglass, så jävla rolig var den kanske inte men Pecannöt är henne favorit och flickebarnet lassade på två kulor fast mamma bara beställde en kula.
Hon fick såklart bara betala för en kula och konstaterade att den var nog gammal och att hon ville bli av med den, och då passar det ju bra att ge den till en gammal kärring som ändå ska dö snart.
Javisst, sa jag och höll med. Så är det såklart....
Smygkort på mamsen! OBS! HEMLIGT!
 Mamma handlade lite smått och gott bl.a två CD-skivor med Lasse-Stefanz och några andra töntdansband.  Sen tog vi en tur upp till Norrboda för att hon skulle få se huset som Emilie och Jogge bor i. Hon var så impad och tyckte det såg fint ut!
Vi ska åka dit en gång till senare men då är tanken att värdparet är hemma så man får sig en stadig EXPRESSO.
Hemma igen så fixade jag ihop snabeldraken och åkte hem. Nu kan hon dammsuga lite lättare förhoppningsvis.

Nu är jag hemma hos en svettig och gosig kisse. En smoothie, tre nektariner och ett lass vindruvor fick bli min sena lunch.
Behöver vila nu......

1 kommentar:

  1. Du verkar haft en skön dag du. Kram på dig. Nu skall jag besöka ungdomarna på Norrboda o kontrollera att allt är i sin ordning.hahaha ha en fortsatt trevlig dagÅ

    SvaraRadera