26 juli 2012

Trasig bil, Instagram och ledsen kisse!




Åka till Torsten och utfodra honom, handla med mamma, fika med mamma, handla på Apoteket, vattna blommor hos Emilie och Jogge, röja upp här hemma, betala räkningar, rengöra kaffemaskinen, fika med Lotta, vattna mina egna blommor, gosa med Gustav, tvätta, packa, chill med Erika, laga middag, skriva skötseltipslista till mina kattvakter, lämna nycklar till Paola, äta middag, till Torsten igen, sen kommer Owe,.....mysa med Gustav som kommer vara ledsen i en vecka nu!

Har en del att fixa innan vi åker i väg i morgon förmiddag. I lånad bil!
Bilen är utlöst, 2500.- men långt i från körklar. Nu blir det att tvista med Mekonomen som gjort ett klantarslejobb när dom bytte kamremen i december, som för övrigt kostade 7900:.-.
Kamremen måste således bytas IGEN! plus något jäkla drev, pris 11000:-. Kul som fasen! NOT!

AC är helt kaputt, kostnad 10500:-.
Vinna på Lotto? Ja,tack!
Kamremen får Mekonomen ta på sig, jag tänker inte betala ett öre! Men så här i semestertider finns ingen ansvarig såklart på plats. Vecka 32 är chefen tillbaka då jäklars!

Jag är på dåligt humör, måste ha en bil som fungerar. Skitåpannakaka.

Nu till något annat, har ni Instagram? Om inte skaffa! Jag har förstås haft det så länge jag ägt min älskade Iphone och det är jättekul.
Jag heter ewapettsson, följ mig. Jag är inne i ett riktigt Instagramflow just nu. Kastar upp bilder på allt och inget....typiskt mig.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar