20 augusti 2013



Avslutar dagen med lite obligatorisk bloggning. Tänkte försöka komma i säng skaplig tid, måste vara pigg och nykter inför morgondagens utflykt.
En tur och retur till Vara för att återlämna Erika till hennes skola och hem. Enkel resa 36 mil fast det kommer gå bra. Jag gillar att köra bil, stanna och fika, kissa, äta, fika, tanka m.m.  Tack för lånet av Erika över sommaren, har varit underbart.
Längtar redan efter henne och undrar när vi kommer ses nästa gång...höstlovet eller? Buhuuuu, lång tid, alldeles för lång tid.

Emilie kom och käkade torsk med oss och det var såklart förjäkla gott. Ser inte så himla delikat ut på bilden men bilden ljuger, pepparroten skulle nog inte rivits så grovt. Ser mer ut som riven ost...
Den dillstuvade potatisen var också smarrig.


Sen blev det mys med Erika så här sista dagen på hennes sommarlov. Vi fikade och Emilie lyckades trolla/leta fram tre stycken hallongrottor i frysen. Dom delades broderligt.




Innan Carlos och hans mamma åkte hem gick vi på en promenad runt kvarteret. Sen blev det lite pälsvård efter det. Carlos var nöjd, det är han oftast!

Now I think it´s teatime.......och sen godnatt på det.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar