16 augusti 2013



Har jag en blogg? Bortglömd i så fall....fast nu har jag landat i soffan efter en dag som började med ett tvärt uppvaknande.
 Min käre bror ringde och väckte mig klockan 8.00. En propp hade gått hemma hos mamma och han frågade om jag kunde rycka ut.
Tog med mig Rudolf och åkte dit eftersom jag inte är så bra på just proppar.

 Snabbt fixat, fast tv´n fungerade inte. Dom har i hennes bostadrättsförening nyss bytt tv och bredbandsleverantör till Telia...Ett jäkla nerbyte kan jag säga. Ingenting funkar! Vet inte hur många gånger mamma och hennes grannar ringt till support för att dom inte kan se på tv.
Något skit med dessa digitala apparater är det, ingen är nöjd! Dålig support får dom också, bedrövlig och nonchalant!
Tycker inte man ska behöva vänta 2 veckor på att en tekniker ska komma ut till dom som inte får igång sina apparater, men så är fallet.
Och framför allt....dessa Teliakunder är pensionärer upp emot 90 år som kanske inte förstår alla termer och råd som dom får via otrevliga supportpersonal med noll förståelse för gamla människor.
Skärpning Telia! Jag skriver redan på en insändare.....
Klockan 16.00 ringde mamma igen, då fungerade plötsligt tv´n utan att hon gjort något....skumt!

Hem för frukost och sen i väg till Lotta som nyss har flyttat till ett rart litet hus på en hästgård lite norr om Bålsta.
Rolf skulle hjälpa henne med att skruva ihop en nyligen levererad Brimnes sängstomme från det stora varuhuset med platta paket, billig korv och annat skoj.

Tog lite bilder med Iphonen, glömde kameran hemma.

 Lottas fyrbenta vän Benjamin....jag höll mig på avstånd! Hästar är stora och läskiga!
 Rolf mekar säng.....och Lotta och jag hejade ivrigt på!
 Mysig hästgård.....
 ....så här skulle man bo, fast kanske utan hästar då.
 schnögg bil!
 Mockar i motljus och jag fick en allergiattack. Fixar inte stall och totohästar...
En häst i hagen skulle på maskerad..utklädd till zebra, gulligt va?

När allt var klart åkte vi till Åbergs Museum och åt en sen lunch, eller tidig middag. Lotta bjussade generöst, tackar. Rolf köpte äppelkaka och vaniljsås till hela gänget till efterrätt, gott!
Blev en tur på Systemet där vi träffade på lilla söta nyblivna Fru Holmberg, eller Hellman Holmberg som hon numera heter sen en vecka tillbaka, typ.

Här hamnade bilden på söta kissen Robin, han höll koll på håll när vi hälsade på Lotta.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar