18 augusti 2013

Diggiloo 2013



En sån kväll! Har inte skrattat så här mycket på lääääääänge. Vi hade skitskoj och till råga på allt så vaknade jag upp i morse utan dubbelseende men väl med en svag huvudvärk och en inte så skön smak i munnen. Skyller på Ove, Anders och Göran, ni vet dom där jäkla aporna!
Vinet tog slut alldeles för snabbt, blev en tur till restaurangområdet också.
Sen fick vi ärva (läs hitta!) en överbliven påse av grannarna på filten bredvid. Dom orkade tydligen inte hela sin Kikkifestis, TACKAR!

Halsen är raspig också, tror jag sjöng en del i går...är hes!
Vi klarade oss nästan från regnet, kom några få stänk bara, fast himlen var helt svart ett tag.
Bäst på scen var Per Andersson! Han är helt galet rolig, därav allt skratt.
Annars så var showen som den brukar med lite märkbara skillnader. 
Lasse Holm syntes inte till utan i stället turades Clabbe och alla andra artister om att vara konferencier.
Charlotte Perrelli hade inte skyhöga klackar utan platta ballerinaskor! 
Färre bajamajor men väl en hel radda med "riktiga" toaletter, fantastiskt!
Parkettgästerna satt som förlamade, knäpptysta fiskar allihop och tanterna närmast oss höll för öronen när vi sjöng med. Fast så är det ju alltid!
Minimalt med schlager...pissdåligt!

Att det i år var i Victorias och Daniels "trädgård" Hagaparken var helt perfekt, bättre utrymme, mer folk att titta och reta sig på bättre sikt.
Klockan nångång...?! var allt slut. Vi packade ihop, kissade och begav oss till Voltarenscenen för lite bugg....Marie bjöd upp mig och som vi dansade, blev yr i bollen och lite lätt illamående.
Snälla Bani hämtade oss nån timme senare och jag blev hemkörd till dörren av hans kompis....blev tydligen något chaufförsbyte under vägen som gick mig helt förbi...!?

Lite klickbara bilder vill ni se förstår jag, kommer pronto. Och som vanligt när det gäller mig så är dom i en salig röra, orkar inte ens försöka mig på att ordna upp dom i fina rader i bokstavsordning.









 Förbaskat kul hade vi i alla fall, som vanligt när vi är på Diggiloo. I dag ska jag vila....är lite trött. Kanske för gammal för såna här begivenheter?
Tack mina fina vänner för en grymt rolig kväll!







1 kommentar:

  1. TACK för en underbart rolig, trevlig och framförallt törstig kväll ;)

    KRAMAR till er!

    SvaraRadera