5 augusti 2013

Ordningen återställd!




Jag är tillbaka. Jag har andats ut efter att i flera dagar mått lite sämre, några jobbiga tankar och en  slags oro har gnagt inom mig. Men som tur var visade det sig att det var i onödan och nu är allt ordnat och jag hoppas jag får sova bättre i natt än dom senaste nätterna.
Inget jag behöver älta, alla gör vi våra misstag ibland. Så nu glömmer vi det!

Har inte gjort så mycket idag heller faktiskt. Carlos har varit här en stund då Emilie hade ett par hundförbjudna möten.
När Jogge kom på eftermiddagen för att kidnappa tillbaka honom....EN HALVTIMME FÖR TIDIGT!
 (Vill ha Carlos jämt!)  åkte jag med dom till Bromma så han kunde handla nytt hundfoder.
Carlos och jag väntade utanför och lillkillen charmade allt och alla som gick förbi. Speciellt en tant som uttryckte sin förtjusning i ett rungande "Helledundandemejdå" när hon fick se underverket.



 Senare på kvällen åkte jag till Norrboda för Carlos mamma och pappa behövde ekipera sig lite grann.
Vi hade en mysig kväll tillsammans. Vi lekte, åt middag (han bara), dödade kamelen...igen, gick två pinkrundor, träffade en tant med sin katt Doris i snöre, kollade på Magnus Uggla på TV, sprang 18 varv i lägenheten, satt på balkongen och räknade in grannar och annat löst folk och sen till sist så somnade han!

Nu ska jag ta mig en kopp te, egentligen borde jag ta ett glas vin....för att fira. Men det får bli i morgon istället. Te duger bra nu!

Godnatt mina små vänner!






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar