15 mars 2016

CarlosMatOchParnevik

Det blev en heldag med Carlos idag med. Stämplade in redan vid 8.00 och vi har mestadels bara tagit det lugnt och myst.
Vi är så glada att återhämtning verkar gå i rätt riktning. Idag lekte vi med bollen, ganska så lugnt eftersom han inte får överanstränga sig. Sen ville han tugga på sitt tuggben men det tyckte oroliga mormor inte var någon bra idé ifall det skulle fastna någon liten bit i hans sår i halsen.


Vi tittade med stor spänning och inlevelse på Djursjukhuset. Carlos såg många hundar med trattar och jag tror han är ganska så nöjd att slippa tratten. Han har mormor istället som ser till att han inte kliar sig på nosen.


På eftermiddagen roade jag sjuklingen med det han gillar mest, bilåkning. Vi tog ett varv till Bålsta och sen hem till oss. Han fick se hästar, utbrända bilvrak, bilförare som inte kunde högerregeln, två hundar och några vingliga cyklister med vårkänslor.


Hos mormor får man sitta i fönstret och spana på eventuella inkräktare.  Han gillar när jag drar fram schäslongen till fönstret och att kunna se ut.

 
 

Dagens kulinariska höjdpunkt blev en vegetarisk fantastiskt god lasagne. Rudolf som har lite svårt för aubergine och andra för honom konstiga grönsaker valde att steka korv, ägg och potatis.
Hans favoriträtt i alla lägen.  

Nu ska jag fortsätta titta på Parnevik, härlig familj det där.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar