2 mars 2016

CarlosIdag



I natt är det dags att kamma till mig och bege mig till jobbet efter två dagars ledighet. Två dagar som gick i ett rasande tempo. Lediga dagar har en benägenhet att ha väldigt bråttom, kan jag tycka.
Tänkte jag skulle åka och hämta Carlos om en stund. Längtar efter honom och tycker vi kan vara ensamma tillsammans i stället för var och en på olika håll. Mycket roligare att vara två.
Han kommer bli jätteglad och gladast säkert för att få åka bil, skulle kunna åka hur långt som helst med honom. Han bara älskar det.

Har glömt att berätta hur det gick med min gissning i sista deltävlingen i lördags. Helt galet så satte jag alla rätt, igen!
Därmed är jag åter i topp på Martins Mello på facebook och på klubbsidan klättrade jag upp från 21:a  till 6:e plats, endast 2 poäng från ettan. Tätt i toppen på klubbsidan. Nu gäller det att sätta duellerna på lördag, fast det blir nog svårare.
Inga världsliga större grejer att oroa sig för, jag tycker bara det är så kul!
Den enda duellen som är solklar, vad jag tror, är att Samir och Viktor vinner över Dollystyle. Lika illa vilket som, galet dålig dagispop tycker Tant Ewa.

Nu måste jag sätta fart, tänkte kompletteringshandla en smula på Willys innan jag åker till min lilla favoritfralla.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar