12 mars 2016

RoligtPåHardRock



Fredagskvällen avslutades med likasinnande schlagernördar på Uppvärmningsmiddagen på Hard Rock Café som klubben anordnat. 
Herregud, vad man låg i lä i det sällskapet. Här snackar vi stora entusiaster som kan och vet allt om melodifestivalen och ESC. Det som inte dom vet om årtal, segrare, placeringar, låtskrivare, poäng och annat är inte värt att veta.
Vi hade en jätterolig kväll.  Maten var fantastiskt god likaså det italienska rödvinet för att inte tala om mojiton vi drack innan det var dags att tänka på refrängen.

Kul att träffa nya vänner. Två tjejer från Borlänge bytte vi telefonnummer och blev vänner på facebook med.  Den ena tror jag Rudolf kommer att gilla eftersom hon satt på en gammal veteranmoppe på sin profilbild. 
Richard Herrey och Mathias Holmgren såg till att vi trivdes och spelade så mycket bra melodifestival och eurovisionlåtar där vi sjöng med så gott vi kunde. Vissa kunde förstås varenda ord i samtliga låtar. Galet!

Kom hem sent 01.35 och är idag oförskämt pigg men med en röst av det kraxigare slaget. Sjöng alltså mycket i går och pratade dessutom högt också eftersom det var det enda sättet att kunna göra sig hörd där bland tonartshöjningar och annat.

Nu laddar tant om för årets roligaste kväll. Klockan 15.00 är det dags att åka pendeltåg igen. 
Visst blir det en skåning som vinner i år igen?





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar