5 mars 2016

LördagIdag


I dag startade vi tidigt, tidigt för att vara för mig. Rudolf hade nog gärna startat ännu tidigare. Klockan 10.00 var vi på rull mot Barkarbystaden för ett besök på Toys´R Us eller hur det nu stavas.
Snabbt in för att hitta en passande present till Stella som i morgon fyller galna 1, 5 år. Sen fick Systembolaget ett besök också, köpte på oss några italienska finfina rödviner och några öl.

Detta var bara en mellanlandning för egentligen pekade näsan mot Solna och Erika. Rudolf skulle  fixelifixa lite i hennes lägenhet. En rullgardin skulle upp, köksbordet skulle stabiliseras, brandvarnaren skulle upp och sen installerades brandsläckaren också.


Medans dom jobbade provlåg jag soffan och tittade intresserat på. Gillar att se på när andra arbetar.


När allt var klart så ringde så påpassligt Rudolfs matklocka, han hade hela tiden varit tyst och butter och det är ett givet tecken på att blodsockerhalten är på nedåtgående.
Vi åkte till Sundbyberg där Erika tipsade om ett trevligt café. Tog ingen bild på maten men väl på den supersmarriga latten.  Jag åt en caesarsallad som jag lätt rankar som topp tre på min "Bästa-Caesarsallad-lista". Blev proppmätt så det blev bara varma mackor till middag ikväll nersköljt med lite nyinköpt rödvin. Blev som en smakkarusell i munnen.


Den här fina hoodtröjan köpte Ingrid och Micke i USA till Stella, den kommer sitta som en smäck.


Här får ni vrida på datorn eller eran telefon, bilden bråkar med mig ikväll. Går omöjligt att vända den.
Men den visar i alla fall mina fina gåvor. En handduk med Jogge på (eller kanske någon annan italienare),  en tjock tidning/tunnare bok med massor med VV-recept på amerikanska språket, skitskoj och med smartpointsuträkning också, rosa slickepott och sen ett nytt dra-på-lakan till våran säng. Dessa finns inte att uppbringa i Sverige eftersom våran säng är köpt i USA och är en kingsizemodell.
Världens skönaste dessutom!

Tack snälla rara ni!  Gustav hälsar att andra burken kattmat är uppäten nu.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar