26 mars 2016

Ledighetskommiten


Säga vad man vill om mina arbetskamrater, men skrämmas kan dom.
Tur att jag blev förvarnad innan jag klev in på jobbet härom kvällen.
Gillar inte ansiktet och hoppas att ballongskallen får pyspunka eller ännu hellre punktering innan måndag klockan 21.00 då jag ska stå öga mot öga med fanskapet igen.  
Fast jag är såklart tacksam att hon placerades i entrén och inte i soffhörnet på avdelningen.


 Blev överraskad och väldigt glad när husmor gjort varsin god landgång till oss på natten. 
Smakade väldigt bra! 
Annars så hade vi en förhållandevis lugn natt i natt med. Lite märkliga saker som hände, dörrar som stod öppna fast vi stängt dom och lite annat. Vi börjar bli vana och jag är glad att jag sluppit träffa på den blåa lilla vidriga flickan i korridoren. Men det kommer säkert att ske, hon är igång lite överallt med sitt dränkta utseende.


Årets första men långt ifrån sista fästing plockade jag i morse på Gustav. Dessa vidriga djur är alltså redan på bettet, usch!


Överdoserade lite under eftemiddagens shoppingrunda på Outlet. Påskägget var för litet eller kanske inköpet var för stort? Självklart så är det Stella som går segrande i år igen i påskäggsstorlek.  Inget godis förstås utan mest lite kläder och böcker. Avslöjar innehållet då risken är minimal att hon läser min blogg.
Dom fyrbenta får varsitt i mindre storlek och mina barn får nöjet att bli bjudna på en rejäl påskdagsmiddag i föräldrahemmet klockan 16.00. Välkomna!

Nu ska jag halta vidare till soffan, tänker stanna där hela kvällen. Hoppas Rudolf servar mig med något gott.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar