12 mars 2016

FredagMedStillsamFralla





I går var jag hos Carlos hela dagen. Denna för dagen lite ynkliga kille som trots sin operation dagen innan var vid hyfsat gott mod.

Blev en lugn dag eftersom han inte får anstränga sig något alls. Vi vilade mest och gick endast små minipromenader när han behövde rastas.

Min lilla älsklingskille!


 Carlos älskar sol och värme och ville gärna ligga på sin favoritplats på framsidan och värma sig.
Var lite vår i luften i går, heja!


Såklart blev det en fredagsselfie också!

Vid 16.00 kom yrvädret till lillasyster hem från förskolan med sin födelsedagsmamma och jag kunde således stämpla ut och åka hem.
Blev ett snabbt race hemma, nu skulle det fixas inför kvällens utgång på Hard Rock Cafe.
Ett fix som när man är i min ålder inte behöver vara särdeles avancerat, tidsödande och långrandigt. Det består av främst två enkla saker: dusch och rena kläder. Går liksom inte att göra så mycket mer när gravitationen gjort sitt. 

En dryg timme senare var jag och även Rudolf tillbaka hos Emilie för ett snabbt födelsedagskalas. Stella hade nu gått in i någon slags tredje andning och var helt sjövild! Hon for runt, klättrade, pratade, åt chokladbiskvier med hela ansiktet, körde som en galning med sin lilla vagn och var inte still en sekund.  

Efter en timmes kalasande så var det dags att bege sig mot pendeln. Emilie skjutsade mig till stationen eftersom Jasmimes flygplan just fällt ut landningsställen och var på väg ner och landa på Bromma.
Line upen inför kvällens final är alltså samlad och låt dagen gå fort nu så vi får dra igång finalen på Friends.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar