13 mars 2016

Mellofinal 2016



Så var det slut på det roliga, i alla fall på ett par månader. I maj blir det på´t igen då Eurovisionveckan sätter igång. Och är vi trötta nu efter två dagars utgång så undrar jag hur vi ska orka med en hel vecka. Får köra höghöjdsträning, bloddoping, kolhydratuppladdning eller något liknande. Ge oss tips!

Vi hade jätteskoj. Började med middag på stamhaket på Ringvägen där vi som alltid blev välkomnade med varmt mottagande och kramar. Har ätit Melodifestivalmiddag där många år.
Gillar deras gästvänlighet, fantastiskt goda mat, priser och kvarterkrogskänsla. I går bjussade dom på kaffet och desserterna, rart av dom.

Vi åt och drack, tippade resultat och hade det väldigt trevligt innan vi 18.10 hoppade på den förbeställda stortaxin som skulle ta oss till arenan.
Väl inne på entré A så slank vi vår vana trogen in i baren för lite skumpa, groupies, span och fjäderboainköp.

Våra platser på parketten var som alltid dom bästa. En endaste liten nackdel kan vara alla kameramän och kamerakranar som far omkring runt skallen på en. Men det är bara kul!
Under sändningen började det regna in sms och kommentaren på fb från vänner som såg oss på tv. Vi satt alltså i skottvinkeln och jag hoppas jag inte såg ut som någon fågelholk eller liknande.

En annan nackdel är ljuset, är inte lönt att ens försöka ta några bra bilder. Starka strålkastare, laserljus, mörker och artister som inte står stilla någongång gör bilderna oskarpa.
Gör inte så mycket att jag inte lyckats med bilderna, finns i färsk minne i huvudet istället.

Vann rätt låt då? Nja, jag tyckte om jag ska vara ärlig att Oscar eller Robin skulle stå som segrare. Men såklart gillar jag Frasses gungvänliga låt också, som växer ju mer man hör den.

Slänger in lite halvsjaskiga bilder om ni vill titta.



Lammracks!



 VA?! Skojaru? Vann Lill-Palten?


Mariette, kan vara Marietvå också......aningen osäker.


Guldballonger i år!


Manya kämpar på med ballongen


 Och där visslade vinnaren förbi. Grattis Frans! Du kommer inte vinna ESC men det gör inget.


 

(Tack Mia på Blixten för hjälp med biljetterna)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar