31 mars 2016

SkrattSpökenSkojOchLiteBrunoMars

Södertuna Slott visade sig vara en riktigt pärla med Frösjön och Gnesta som närmsta granne.
Vilken atmosfär, vilket ställe, vilken mat, vilken personal, vilka sköna sängar, kort sagt dessa två dagar var så givande. Allt har varit toppen!  Dagarna gick fort och det var länge sedan jag skrattade så mycket.
Vi har ätit så otroligt god mat, fikat i massor och sen blev det lite vin till middagen i gårkväll.
Jag har spelat biljard för första gången i mitt liv, får nog öva några gånger till och det är den vita bollen som inte ska ner i hålen tydligen. Jag har lärt mig ett nytt ord också: Gnällcirkel.
Jag tillhör numera Solängens festkommité och planeringen är i full gång redan. Party i maj!
Jag har lekt spöke tillsammans med Josephine och vi gjorde ett tappert försök att skrämma slag på några av dom mest spökrädda i sällskapet. Gick sådär....och efteråt tänker jag, herregud Ewa du är snart 56 år, väx upp! Är ledsen att säga det men jag kommer aldrig bli vuxen.

Nu blir det bilder!




Ett skafferi med Bukowskidjur




 Strandpromenad innan middagen
 

Här hoppar jag ur bild men Marie var snabbare än jag


 Family Four: Mor, dotter, moster och Johanna. Arja gäspar inte, hon är bara lite lätt exalterad.





 

Eftersom vi varken kände av eller såg något "riktigt" spöke på detta slott som sägs ska vara ett spökslott så ordnade vi men den saken själva.  Herregud, vad vi skrattade.
 

Kunde inte åka hem från slottet utan att köpa en liten mus från skafferiet. Stella kom på besök i eftermiddags och jag tror musen blev en favorit hos henne.

Nu ska jag försöka kurera min förbaskade hosta som jag börjar bli rejält less på. Hostade mig igenom halva natten och jag tyckte så synd om min rumskamrat som behövde ligga och lyssna på mig.
Men rar som hon är så hade hon inte blivit störd alls. Puh, tur!

Tack alla mina härliga arbetskamrater för en rolig vistelse tillsammans med er. Jag är glad att jag får vara en del av Team Solängen. Vi är bäst!
 




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar