5 juli 2013

Firmafest, gullkrokar och tjonesmat!



Dagens skönsömn/återhämtning klar för idag! Nu är man redo för lite slappt fredagsmys med Erika och Gusten innan det är dags att återvända till jobbet för ytterligare en natt.
Hade en bra natt i natt...med. Blev kallade "lilla gullkroken" av en dam som jag stoppade om och kramade godnatt.
Rart, gullkroken!
Var trött i morse, tog med mig min fina Groda i sängen för att leta resa. Gick inget vidare, var alldeles för borta i skallen för att överhuvudet taget kunna se något på skärmen.

I dag har Rolfs firma sommaravslutning som det så käckt kallas innan alla skiljs åt inför semestern. Jag kallar det firmafest/fylleslag.
Mycket skoj dom ska hinna med från klockan 13.00 då jobbet lades på hyllan.

Dom ska bl.a köra gokart och ha segwayslalom, åka bastuflotte och avsluta med grillning.
 Tror det var någon annan aktivitet också men jag minns inte vad han sa igår.
Och som vanligt när farfar är ute och roar sig så är jag oroad...kommer han hem hel? Somnar han på tåget och vaknar i Bålsta? (Jag kan inte hämta!), har han brutit någon arm? har han tappat glasögonen eller supit bort hörapparaterna? har han åkt på stryk på nattbussen för han tror att han är någon slags självutnämnd ordningsman och kaxar mot folk som kanske sitter med fötterna på sätet och i värsta fall...tänk om han ramlar i vattnet när han är på flotten och kommer hem drunken?
Så där han man känt i 34 år nu.......att jag orkar?

Erika och jag kör lite hämtmat från kinesen i Bålsta i kväll. Det blir perfekt!
Ha en trevlig fredag och till er som kliver på en skön semester nu så önskar jag er vila, sol, återhämtning, slapphet, hängmattehäng och lite god mat och dryck!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar