13 juli 2013

Nästan ok

Sent på kvällen släppte då äntligen min huvudvärk. Har således slösat bort denna extremt varma dag i soffan och sängen, ynklig och klen.
Rudolf höll på att krevera av värmeslag efter att vi pimpat av lastbilen och sedan kört tillbaka den till där den var folkbokförd.
Han åkte ut med båten för att svalka sig. Men jag kände att jag aldrig skulle klarat att vara i stekheta solen med migrän. 
Vid 19.00 var han åter men dessvärre inte hans hörapparater. Dom ligger nu någonstans i Mälaren och skvalpar. Så kan det gå när man glömmer att plocka ur dom innan man plumsar i. Klantigt kan jag tycka......
Blir väl att beställa nya trattar åt honom. Han måste ju höra farbrorn.
Lite sill och färskpotatis under svampen på baksidan smakade bra, jag var hungrig efter en dag med knappt någon matlust.

Nu har vi tittat på när Sveriges damer krossade Finland i fotbolls-EM, varför är det så extra kul när just när Sverige vinner över Finland?
5-0 i mål och 21-1 i hörnor! Vilka siffror...matchen blev aldrig spännande. Och varför stod Finlands målvakt med händerna över huvudet varje gång det var en hörna? Såg ju sjukt kul ut, och inte speciellt effektivt heller.

Har varit lugnt nu på Instagram #rhmöhippa och Facebook från möhippetjejerna. Senaste bilden var från restaurang BankoMat. Tror dom har haft en jättebra dag och håller säkert igång en bra stund än. Morgondagen kanske inte kommer bli lika rolig,......

Själv ser jag fram emot morgondagen, Afternoon Tea väntar på Grand Hotel och det ska bli så himla kul!
Såg förresten att allas vår myskille Ernst har kommit med sitt "egna" vin. Det ska jag nog prova....


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar