10 juli 2013



Gillar inte dom här singelnätterna jag har på schemat. Den förstör och bryter av min ledighet och jag får börja om på nytt igen.
Hade i alla fall en ganska behaglig natt med lite lagom att stå i. Dessutom var kanonnattsyrran Inger tillbaka från semestern. En säkert kort!

Hon berättade att hennes sons lilla hund Freja hade blivit huggormsbiten i nosen och det blev lite lätt panik där ute på segelbåten långt i från någon veterinär.
Men allt ordnade sig till slut då sjöräddningen så fantastiskt ställde upp och hämtade en svårt medtagen hund och orolig husse för att i ilfart köra dom till Norrtälje.
Läskigt, men skönt att höra att det till slut gick bra med vovven efter mediciner, syrgas, dropp och ormserum.
Bara ormserumet gick lös på tio lax!

Idag kan vi väl ändå vara överens om att det råder växlande väder här i Sverige.  Igår 30 grader och stekhett och nu 13 grader och jag fryser. Regnar gör det viss också. Fast jag gillart ändå.

Slänger in lite bilder från gårdagen, kvällsbloggningen hanns inte med eftersom oväntade och jädrigt trevliga gäster avlöste varandra här hemma.
Först ut var Nettan och Åsa, kaffe och trevligt småprat en stund vid köksbordet. Sedan kom Lotta och även hon fick kaffe och senare lite mat vid svampen på baksidan.
Carlos och Emilie dök också upp och jag fick äntligen pussa på min finaste lilla kille en stund innan det sen var dags att pallra sig i väg till jobbet.

 Katt på mattes mage, där trivs han bäst. Är väl mjukt och dallrigt kan jag tro?
 Egen solsäng ska man ha såklart
Himlen var fantastiskt vackert blå igår!





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar