2 juli 2013

Snabbis till Norrboda



Lite sammanfattning och trams om kvällens aktiviteter kommer här som ett brev på posten adresserat till er, mina läsare.
Tog efter middagsintaget som idag var korv på tvären ett glasspaket under armen och gasade i väg till Norrboda för gullegull med min finaste fransos.
Han blev glad när jag kom och visade det på sitt lilla sätt genom ett litet nafs i både potatisnäsan och vänster örsnibb. Dom där små valptänderna gör ont, men såklart kom det inget blod.

Sen matade jag honom med godis ur min fullproppade ficka. Fast hans stränga föräldrar sa att han bara ska få godis när han för något bra och är duktig.....okej. Han bet mig i näsan! Är det inte bra?
Så då körde vi vårat partytrick "vacker tass" ett antal gånger så parveln fick sitt godis, han är sååååååå duktig. Tycker hans andranamn borde vara Reidun eller Wally kanske?
Fasen vad dom tanterna måste äta godis....med tanke på att dom är såinihelvete duktiga.


 Emilie bjussade på gott espressokaffe och skivade upp Lakritspuckglassen i finfina Gekåsskålar.
I min portion ingick också en fin vänsterfot i storlek 36 inklusive fem söta, små rödlackerade tår.
Jag och Carlos busade, pussades, lekte kamelleken, myste och poppade Instagram. Sen när jag fått min dos Frallamys tackade jag för visat intresse och åkte hem..........


..............till den här killen som låg i min säng med benen i vädret likt ett överkörd grävling längs E4!

En annan favoritgrabb är Rudolf, vi tittade på Allsången, han iklädd endast sina nyinköpta Dressmankallingar med amerikanska stjärnbanéret på...ja. så förstås en rutig skjorta i från samma leverantör.
Rutigt, randigt, stars and stripes....allt klär en skönhet sa alltid min mamma.

Ja, det var väl allt! Godnatt på er, jag är vråltrött och behöver tanka sömn, energi, ork, lust och inspiration.


Om ni inte märkt det tidigare så har jag för en gångs skull INTE EN ENDASTE bild på Carlos från ikväll, ALLA blev suddiga då lillfisen inte var still en sekund.




2 kommentarer:

  1. Lingon, lingon, lingon å Bådåå!! ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, det minns vi väl! Men om jag ska vara petig så sa hon ninnon istället för lingon...

      Radera