7 juli 2013

Söndag med godisregn!



Sen söndagkväll och nu har nog mina läsare lagt sig redan, förutom ni semestefirare eller nattarbetare. Ni håller säkert flåset uppe ett tag till. Typ som jag, är lite trött men har en del att ta igen.
Bloggning t.ex. Har inte varit så aktiv av förklarliga skäl såsom jobb, sovning, familjen, värme och Carlos.

Först vill jag bara med glädje berätta att Gustav vekar nästan helt kry i tassen! Han haltar minimalt. ibland nästan inget alls. Och jag har inte sett honom en enda gång sitta med tassen i luften. Känns fantastiskt att slippa veterinärbesök imorgon.
Medans jag sov som en stock ända till 14.30 så var Rolf ute en sväng med båten. Ingrid och Micke var med som matroser. Dom hade haft en trevlig seglats och både båt och skeppare hade skött sig förträffligt. Rolf var glad som en lax är han kom hem, motorn verkar funka nu efter allt han bytt och fixat.

Tog en del bilder idag i värmen, har varit rekordvarmt. Säkert uppemot 30 grader, skönt!


 Emilie åkte med Rolf och handlade på Willys. En tur in på Börjes resulterade i en flytväst till Carlos.
Nu kan vi ut på böljan den blå hela familjen! Han såg inte vidare värst stolt ut men verkar acceptera den märkliga grejen husse spände under magen.
 Vi gick på svampexcursion när middagen skulle intagas. Hittade en jättekantarell på baksidan av Pettssonska, där slog vi oss ner i skuggan. Skönt ställe som utnyttjas alldeles för sällan, men nu ska vi råda bot på det. Ska som sagt bara piffa lite, har bara inte hunnit.
 Carlos var såklart med, han är världens duktigaste! Finner sig i allt och somnade strax mittemellan sina föräldrar. Han är en stor kille nu! 20 veckor och en vikt på.....hrmmmmpppp 6,2 kilo.
Lite skillnad mot när han var 8 veckor och vägde 2,5 kg. Nästa söndag fyller han 5 månader, samma dag som Prinsessan Victoria fyller 36 år....måste såklart firas kungligt!

 Världens finaste lilla familj som stack till Ikea efter middagen och lämnade kvar den lilla fisen hos oss. Jag hade utlovat godisregn till Carlos och såklart hade vi det....när ingen såg (just den här sista meningen behöver inte Jogge läsa, men det var ett förbannat litet godisregn, kan jag lova!)
Vi låg i varsin solsäng på framsidan i skuggan och myste, tror vi somnade både han och jag en stund.
Han gillar verkligen att vara ute, det märks. Fast idag har vi såklart hållit oss i skuggan.
 Emilie hade gjort en rabarber och jordgubbspaj som vi senare på kvällen åt utan några som helst svårigheter. Herregud, vad god den var! Vi hade vaniljvisp och/eller vaniljsås till. Ja, så kaffe förstås till dom som ville.

Nu är det åter igen tyst och stilla. Erika börjar jobba imorgon och har därför redan krypit till kojs och Rudolf han sover sedan länge.
Jag ska väl också pallra mig in och sova, imorgon ska jag äntligen till frissan. Som jag har längtat!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar