31 juli 2013



Idag har vi farit runt i Bålsta,  handlat toapapper på Willys och sist till Jakobsberg för att fira en nybliven 18-åring.
Vi fikade på det där stället.....men många Musse Piggar. Ni vet Åbergs Museum. Rolf beställde en räkmacka medan jag nöjde mig med en latte. Jag var inte hungrig, tyckte nyss jag ätit frulle.
Var ganska mycket folk och kassörskan upplyste oss om att det skulle dröja åtminstone 20 minuter innan mackan skulle anlända.
Blev mer, kan jag säga. Men det gjorde inte så mycket, vi tittade fascinerat på alla småbarnsfamiljer som hade fullt upp.
Skönt med vuxna barn! Fast det är klart att jag ibland...IBLAND kan sakna denna tid.
 

Musse Pigglatten var grymt god, liksom Rolfs räkmacka.























Sen stack vi iväg till Julia som just idag blir en stor flicka, hela 18 år. Korten blev skitdåliga i skymning och trött Iphone. Men vi hade en trevlig kväll med god pastasallad, kaffe och tårta.

I morgon lite ändrade planer....eventuellt. Skulle egentligen åkt med Anne, Peter och Jesper till Öregrund för lite span och mys.
Men nu kanske det lutar åt andra grejer, vi får se. Berättar mera i så fall i morgon för nu är det kattgos som gäller. Gustav och jag ska ha mystajm!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar