18 juli 2013

Carlos och Flisan



Vilken värme! Idag med, fantastiskt! Gick upp tidigt i morse, ville röja lite innan mina tre gäster skulle komma.
Först ut var Carlos, fast jag tror inte han bryr sig om det är dammigt på golvet eller diskmaskinen inte är urplockad.
Full fart på honom var det i alla fall, jag blev lite lätt svettig där en stund innan han behagade slå igen sina ögon i cirkus 5 minuter.
Det är ju alltid något som stör honom i hans sömn, han har svårt att koppla av här. Är det inte grannen som pratar, något löv som blåser, humla som surrar, postbilen som kommer är det någon myra som passerar mitt framför ögonen på honom.
Nyfiken som han är måste han kolla allt...och lite till!  När han väl somnade fick han tjejbesök. En lite söt sheltie vid namn Flisan och hennes rara mamma Pia.

Flisan var lite på sin vakt emot den tokbusiga valpkillen, hon morrade lite försiktigt någon gång när han blev FÖR närgången.
Bra! Carlos fattade direkt och tog det lite lugnare. Han var så duktig.
Carlos tyckte hon luktade förjäkla gott eftersom hon nyss avslutat sitt löp.
Dom var som små barn, skulle tugga exakt på samma tuggben, det gick inte att ha varsitt, likadant.
Till slut somnade dom båda två för att sedan vakna efter en timme och vara värsta söta kompisarna. Småpussades och åt lite godis.




Pia fick muta med godisregn i lightvarianten för att jag skulle ha någon som helst chans att få båda hundarna på samma bild.

Nu sover Carlos djupt på det svala köksgolvet. Han är helt slut efter så mycket kvinnlig fägring, ljuvliga dofter och tropisk hetta idag.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar