17 juli 2013



Snart dags för sömn, igen. Tycker jag sovit mest hela dagen. Måste bara visa er bild på min superförbaskat goda pastarätt idag!
Improviserade friskt, brukar funka. Hade färsk tortellini som jag kokade enligt pedagogisk anvisning på förpackningen. Tippade allt i min finaste rosa ugnsform.
Sen blandade jag i skivad zucchini, färska champinjoner och sugar naps,  rökt skinka. Och till sist en tetrapack med Keldas ostsås och gojsade runt. Skjuss in i ugnen en stund medans jag fixade salladen.
Hade förstås velat haft Paolo Robertos ostsås men i våra ynkliga butiker här i Bro så finns dom inte att uppbringa. Så Keldas fick duga.


Bilden inte den bästa. Rudolf åt som om han han stulit maten. Han satt med låg framåtlutad stil. Jag såg mest flinten på honom, lutade sig över tallriken och slevade in med enhandsfattning om gaffeln. Han var fokuserad och snabbt gick det, tror inte ens han tuggade utan svalde tortellinin hel.
Och han som varken gillar pasta eller champinjoner, jag begriper mig inte på den farbrorn ibland.
Jag frågade om det var gott, fick ett mumlande mmmm, till svar. Bra betyg alltså på Rolfspråket.

Torsdag i morgon och jag ska få sällskap av en väldigt fin liten kille vid namn Carlos. Emilie och Jogge ska ut på ett litet äventyr och Carlos ville inte följa med. Han hänger hellre med mormor.
Får dessutom ännu mera trevligt besök i form av min f.d Pomonakompis Pia och hennes lilla sheltie Flisan.
Tror hon kommer gilla lillfisen. Gustav han kommer hålla sig långt härifrån, två hundar blir nog
too much för min fina kisse.

Nu ska jag sluta svamla, stänga locket på Macen och knyta mig!






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar