6 juli 2013

Superbra natt!



Vissa nätter på jobbet är bättre än andra. I natt var det en av dom bättre, fick nämligen en fin överraskning av Anne och hennes man Torbjörn.
Trevlig kille den där Torbjörn som beställer vin från en favorit, nämligen Maria Montazami.
Och sen dessutom delar med sig till mig! Oj, vad jag blev glad och överraskad.
Tack snälla, snälla!


Var lite oroad när jag åkte hem i morse, hur skulle Gustav må i tassen/benet som han har ont i?
Han kom springande på tre ben till mig när jag parkerade. Sen helt plötsligt haltade han inte alls utan verkade som vanligt. Hoppade upp och ner, åt som vanligt för att sedan halta lite igen.
Jag avvaktar med veterinärbesök men är samtidigt jätteoroad om han verkligen har ont, vill inte att han ska lida såklart.

Nästa orosmoment, i vilket skick var festprissen? Var han ens hemma? Men redan när jag klev in i hallen hördes ljudliga snarkningar från sovrummet.
Gick in och såg honom sova likt en bebis i fosterställning. Till synes utan varken gipsade ben, skrubbsår eller blåklockor! Skönt!
Var tvungen att öppna fönstret för fullt för att minimera risken att vakna med promille i kroppen, den doften där inne var inte att leka med...fy satan!
Somnade som en stock trots snarkningar och fruktansvärt dålig andedräkt från maken, la mig med ryggen mot och öronpropparna extremt långt instoppade i öronen. Var nästan som om dom möttes på mitten.

Smygbild när jag var upp på kisspaus

Nu är jag vaken, nyduschad och nyäten. Har haft besök av Ingrid, Micke Emilie, Jogge och Carlos. Sen hade visst Lotta också varit här när jag sov.
Ordningen återställd, Rudolf i köket och brassar middag, jag med datorn i knät, Gustav sover och vilar tassen, Erika och Ferry är i stán men kommer nog hem till middag.

Snart jobb igen, det får gå! Anne jobbar i natt igen, känns skönt.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar