11 juli 2013

Resårbyxor och tom mage



Godmorgon mina vänner!
Vaknar upp till en dag med sol, ser lovande ut. Gustav har hållit i gång på morgonen, detta resulterade i att min tänkta sovmorgon gick upp i rök. Fast det gör inget, tänker ta mig en powernap på eftermiddagen i stället. Redan inplanerat.
Det är ganska skönt att komma upp tidigt kom jag på. Har redan hunnit med en del som t.ex blaskat av badrummet, dammsugit, röjt och har en maskin igång. Uteblommorna har också fått sig lite vatten, har glömt dom några dagar och dom såg ganska besvikna ut.

Idag kommer Mia på fika, det blir kul! En enkel fika bestående av kaffe med mjölk, är allt jag har att erbjuda. Och sen mitt tjatter förstås.....det köper hon, garanterat!

Annars så blir det nog en typiskt ta-igen-sig-dag idag med. Typ såna dagar som jag oftast har.
Man behöver inte överdriva med aktiviteter i min ålder.
Höjdpunkten blir i kväll då Erika och jag ska hälsa på Carlos! Dom stunderna är mina absoluta favoriter, som jag älskar denna lilla ljuvliga krabat.
Det visste ni redan!

Jag ser också fram emot söndagen. Inte bara för att Prinsessan Victoria fyller år utan mest av att det är högtidlig utdelning av min födelsedagpresent från Ingrid och Micke.
Vi ska på Afternoon Tea på......trumvirvel GRAND HOTEL!
 Tror det var med bubbelinslag, men minns inte, jag hittar inte mitt fina grattiskort där all oumbärlig fakta stod. Slarvmaja!
Bubbel eller ej, spelar ingen roll, det viktigaste är att ha byxor med lös resår och helst tom tarm och magsäck.
Kommer gå åt hela veckans PP-värde, om ens det räcker?
Jag längtar!






Klicka på bilderna så ser ni bättre vad det står.....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar