9 juli 2013

Hysteriska grannar och bananbrist!



Fick ett sånt där städryck alldeles nyss. Dom rycken kommer inte ofta kan jag säga. Den här gången motade jag Olle i grinden och satte mig i soffhörnet tills det hade gått över.
På tal om att städa....hur i helvete mycket finns det att göra i en trädgård egentligen? Och då tänker jag inte på våran trädgård där det skulle ta ljusår att få den top notch igen utan det är grannens perfekta trädgård jag syftar på.....
 Börjar bli less nu, det gnors på fönsterluckor, panel, räcken och trall med en liten svamp typ minst en gång i veckan. Häcken klipps också typ varje vecka, gräset tror jag fanimig dom klipper varannnan dag, rabatterna kryps det också i vareviga dag....vad är det för stolleprov?
Det roligaste momenten tycker jag är när det sopas på den stenbelagda uppfarten....


 ......med en sån här, det görs också varje dag.  Vad sopar dom upp för något? Löv?
Jag har också en liknande, orange härstammar från 70-talet, och enda gången jag använder den är när jag tvingar någon annan i familjen sopa upp kvarvarande likrester från Gustavs fångst som han så duktigt placerar ut lite varstans
Den står parkerade ute såklart.

Måste ha missat något som villaägare....tomtskötseln! Finns det grön asfalt?


 Jaja, vad är en bal på slottet?


Lider av bananbrist också.....sticker den lokala butiken och handlar en klase.

Heippa!

2 kommentarer:

  1. Var o en gör väl som dom vill på tomten AVIS eller??

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jamen, självklart gör väl var och en som dom vill. Har jag påstått annat? Och AVIS.....nej dessvärre är jag inte ens det. Har så mycket annat skoj som är viktigare än tomten. Tack snälla för kommentaren, fortsätt gärna med att kommentera. Trevlig fortsatt sommar!

      Radera