26 april 2015

BästaLördagen




Godmorgon söndagsvänner!
Undrar om det var någon som saknade mig i går? Hade en sådan där fullspruttdag med bara massa roligheter. Hann inte med dator någonting, bra med lite avvänjning kanske.

Började dagen med att åka till mina två små hjärtan, dom som gör mig gladast, dom som jag älskar så det gör ont. Ni vet vilka...Stella och Carlos.
Barnvaktande när det är som bäst och jag vet att jag tjatar men hur kan ett barn vara så förbaskat nöjd och glad hela tiden?  Hon bara skrattar och ler och jag bara smälter.
Inte en endaste ledsenläpp och inte heller en tillstymmelse till gråt på hela tiden. Inte gnäll heller för den delen, inte ens ett gnällpip kunde hon klämma fram. Hon bara smällde av leende efter leende, skratt och pussar.  Underbara barn, ett riktigt praktexemplar, gener från mormor såklart?

Vi lekte hela dagen, sjöng, tog selfies och busade. Åt mat, fruktpuré, ersättning och lite banan. Klädde på oss och gick ut i solen på promenad, men där måste jag öva lite mer. Carlos i koppel och en Bugaboo som är extremt lättsvängd. Blev ingen dikeskörning som tur var. Om sedan Carlos kunde hålla sig på EN sida skulle det gå lättare, nu gick han sicksack. Ibland framför vagnen i bland bakom, blev lite trassel.

Stella somnade i vagnen och sov skönt ute när vi kom hem i 45 minuter till grannens byrackor skällde i hysteriskt, då vaknade hon.

Sex timmar senare var det slut på det roliga i och med att dom ordinarie vårdnadshavarna kom hem.
Dom hade haft en mycket bra dag med bl.a brunch på Berns asiatiska. Fick senare på kvällen ett mess från Emilie att Stella sovit sen jag gått därifrån, verkar tröttsamt att leka och underhålla mormor hela dagen.

 Den obligatoriska selfiesen
 Haha, jag har snott brorsan favoritboll!

                                                                            Kärlek!











Inga kommentarer:

Skicka en kommentar