26 april 2015

Gräsänkling!



Här hemma har vi RF ett par dagar. Rolf-Fritt alltså, skönt att vara det också nån gång ibland. Rudolf har just kommit fram till Simrishamn efter en lång lastbilsresa i sin ensamhet. En lite väl lång kan tyckas, 65 mil.  Och att jag vet att han är framme beror på en sak...jag har lotsat honom via eniros vägbeskrivning dom senaste timmarna...suttit uppkopplad och beskrivit vägen för honom. Laddade ändå ner Waze på hans Ipad i morse men den litade han inte på, tur att han litar på mig då. Eller så ville han bara höra min röst dom sista 20 milen, måtte vara trist där i lastbilen.

Tanken var att jag skulle följa med men eftersom jag jobbar två nätter nu så blev det knackigt med semester med så kort varsel.
Österlen är så fint så det hade varit kul förstås med en minisemester hemma hos Åke och Eva som  åkte redan igår, dom har sitt hus kvar där fast dom flyttat och jobbar på Wenngarn.. Det är alltså en jobbrelaterad resa, grejer ska hem till Wenngarn på lastbilsflaket. Han är hemma på onsdag kväll om allt går som planerat, eller om han inte kör vilse pojkstackarn.

Denna första Rudolffria dag firade Erika och jag med hämtmat från House We, en vietnamesisk restaurang i Kallhäll. Det var så gott!

Just ja, jag hade frinfrämmat ett par timmar på eftermiddagen. Lilla Carlos var här medans mamma jobbade och pappa var med lillasyster på babysim.


Vi lekte maskerad, hade godisregn och gick på en frallenad (utan huvudbonad). Carlos proppsade på att vara påskkärring. Gullefisen!

Nu ska jag fortsätta titta på Johan Falkfilmen.






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar