2 april 2015

PizzaSuccé



 Hemma igen med magen full av pizzaslicer i olika smakkombinationer, alla lika goda!
Vedugnsbakade pizzor med närproducerade och ekologiska råvaror.  Inga flottiga vanliga pizzeriapizzor dränkta av pizzaost utan här var det i stället mozzarella eller chevre. Pizzorna kändes lite mer "nyttiga" om ni fattar vad jag menar...
Ca 10 olika sorter bjöds det på fyllningen var bl.a älg, gafflat vildsvin, chevre/rödbetor/honung/valnötter, någon fin korvsort, svartrökt skinka, handskalade räkor, avocadomousse..sen kommer jag inte ihåg mer men satan i gatan vad gott det var.

Hur som helst hade vi en himla mysig kväll tillsammans. Jag trivs förbaskat bra i den här Wenngarnfamiljen, den är som en liten sekt..hahaha! Kramar, handslag, tjo, tjim, torra skämt, ryggdunkningar, skratt, hjälpsamhet och vänlighet.

 Jag gillar verkligen den vackra tallriksutsmyckningen på toaletterna. Annorlunda och coolt. 
Ett tips: Lägg inte handväskan i handfatet medan ni kissar...
den blir blöt då eftersom kranen är fiffigt automatisk.
 Charmigt med olika bord och stolar, allt loppisfynd eller köpt på auktion.
 Konstverket på väggen är från en lokal konstnär
 Kaffehörnan
 
 Dessa två stolar är ständigt reserverade till..........
.........ja ni ser till vilka, Piff & Puff, Knoll & Tott eller bara Rolf & Åke. 
Vad skulle Wenngarn göra utan dessa två?

Hej då Dammstugan, hoppas inte dom stackars dränkta barnen skriker i natt. I denna lilla damm är nämligen nio barn dränkta av slottets piga för flera hundra år sedan. Skriken på hjälp hörs fortfarande.
Jag har som tur var inte hört något men kanske ni kommer höra då ni i sommar sitter på uteserveringen tre meter från vattenkanten...hjäääääääääääääääääälp!






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar