12 april 2015

BrakMiddagIgenDå



Helgen tuffar mot sitt slut och här kommer lite bilder från dagens aktiviteter. Började med att åka till Carlos och sällskapa och skogspromenera med honom medans Stella var på babysim. Såklart brukar han vanligtvis vara ensam hemma men inte idag.
Direkt efter simmet skulle vi nämligen mötas på Wenngarn för ett pizzarace. Det hade blivit alldeles för många timmar för honom då i ensamhet. Vill inte ha en ledsen fralla. Blir bättre när vädret blir varmare, då kan följa med när man kan sitta på uteserveringen

Emilie och Jogge har inte varit och provat dessa goda vedugnsbakade pizzor ännu och jag var lite orolig om italienaren skulle gilla dessa något annorlunda pizzor.
Men jag tror han gillade dom, han åt med god aptit som vi andra också gjorde. Vi gick all in...och började med två olika förrättstallrikar, en carpaccio och en antipasti. Sen beställde vi fyra olika pizzor och delade dom i mindre bitar och smakade av varandra. Bästa sättet att prova sig fram.

Såklart blev vi sugna på dessert också, Limonchello med citronsorbet och en gräddfilssorbet med lemoncurd, pajcrumble och citronmaräng. Herregud så gott det var!
Pojkarna tog lite tryfflar och whiskey. Just ja, Nobelkaffe drack vi också, gott och annorlunda.

Här finns menyn om ni vill tjuvkika på läckerheterna:
Dammstugan Vedugn

Stella skötte sig som vanlig exemplariskt trots hon varit på babysim och borde vara både trött och slutkörd. Men nejdå, hon var vid gott mod, skrattade och var med runt bordet med sina lååånga armar och nyfikna små händer.


Stilstudie på världens finaste Carlos


 Just den här härligheten heter Wenngarn, briljant av den som kom på det namnet


Stellas outfit var idag ghettokostym enligt hennes roliga pappa..haha. 
En Adidasjacka är det ghettokostym det?


Tokiga morfar har satt snussen på huvudet.


 Eftersnack innan hemfärd


Fina Wenngarn Slott, älskar stället men det har ni säkert redan förstått?




 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar