30 april 2015

HäjHäj!



Sovit som en stock i natt i min säng som kan liknas vid ett grustag. Gustav drar in ofantliga mängder sand, pinnar, löv OCH fästingar.
Hittade ytterligare en smällfet snart sprickfärdig på mitt täcke när jag skulle lägga mig. Vidriga djur!
Messade på skoj till Emilie och frågade om jag skulle spara den till Carlos, han verkade ju gilla att smaska fästing. Hon avböjde vänligt men bestämt, förstår henne.
I morse plockade jag sex stycken till på honom, varav två som kröp i pälsen. Ska idag koka ihop någon häxblandning jag blivit rekommenderad på jobbet.
Citron och timjan tror jag det var som man sedan silar av och har i en sprutflaska och sprutar pälsen med. Vet inte vad Gustav säger om det, men jag måste prova. Dropparna i nacken fungerar uppenbarligen inte som dom ska.

Har varit och hämtat vårt båtkapell i Bromma redan så här på morgonkulan, 3550:- för tvätt, impregnering och lite lagning. Kommer dra pengarna på Rudolfs hushållskassa..haha.
Nu ska jag strax ge mig av mot mamma, vi ska rodda om handlingsdagen denna vecka och handla på en torsdag i stället.
Anledningen till det är att i morgon tänker jag tillbringa mestadelen av dagen på Wenngarn. Är mycket spännande aktiviteter där. Har siktat in mig på den helgrillade grisen till lunch och sedan en föreläsning klockan 13.00 om Wenngarns historia.



I går lekte vi med Photobooth på datan, hade jättekul som ni ser.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar