5 april 2015

#esc60+LiteTill



I dag har jag varit ute på trevligheter igen. Det vankades påskpizza på Wenngarn. Dammstugans vedugnsbakade fantastiskt goda pizzor väntade på oss.
Och jag har väl aldrig i hela mitt liv kunnat anat att Rudolf, min djupt traditionsbundne make, skulle äta köpepizza på självaste påskafton?! Helt galet! Men man är inte sämre än man kan ändra sig heter det visst.

Och det blir påskmiddag här hemma i morgon istället. Då kommer alla barnen och min mamma.
Vi saknar dock Ferry som är i Norrland och Owe som sitter inne....hahahaha skoja! Han skulle till Nyköping av alla ställen och hämta någon gammal skrotbil med en kompis. Räknat ut att sittplatserna runt köksbordet kommer räcka till i alla fall, det är bra. Tur att man har minimal släkt som ryms i köket, blir så mycket enklare då.

Lite bilder från påskafton 2015 kommer här:


 Fönsterbord för åtta bidde fönsterbord för sju, ett avhopp alltså.


En utav pizzorna var den här, tryffelsalami, rostade grönsaker, mozzarella, ruccola m.m. 
Gott som attan trots dålig bild.


#morochdotterselfie


Innan vi åkte hem hälsade vi på kaninerna i Engelska Parken.  Snart flyttar fler djur in. Får, hästar och lösgående/flygande påfåglar bl.a. Kanske en och annan bofink också..

Alldeles nyss så slutade programmet ESC firar 60 år. Vilket program, jag blev alldeles till mig efter denna nostalgitripp som hette duga. Från Sverige uppträdde ESC-vinnarna från 1984 och 2012, d.v.s Herreys och Loreen. Saknade ABBA, Carola och Perrelli, resten av Sveriges vinnare.
I övrigt var det så många bra framträdande från olika länders vinnare genom alla dessa år. Ja, herregud vilket bra humör jag blev på efter den resan. Och Petra Mede! Vilken otroligt proffsig programledare hon var. Nu längtar jag till 23 maj då Måns kommer sopa banan med sina motståndare i Wien.

Lägger mig med ett leende på läpparna och hoppas jag somnar fort, i morgon kommer Stella och Carlos. Jag längtar så efter dom, varje sekund. Pussar och mys hela eftermiddagen och jag kommer få ytterligare en bra dag.







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar