3 april 2015

GodPåskGladJul



Fredag, röd dag och långfredag, kärt barn har många namn. Tycker dessa röda dagar på vanliga dagar ställer till det lite grann. Har hela dagen trott att det är lördag och höll på att missa fredagens måste-göra, mammahandlingen. Det hade sett ut det!
Men så klart kom vi i väg och mamma oroade sig redan när vi åkt tre meter att det skulle var proppfullt på Willys, det var det inte. Var inte mer folk än en ordinär fredag.

Gick väl bra ändå, mycket gnäll och inte ett dugg som var bra. Redan vid mejeriavdelningen så hade hon hunnit fråga mig tre gånger om jag hade bråttom och var stressad. Råkade gå två centimeter före....flåt!  Jaja, bara att bita ihop och se glad ut.

Fick en spontaninbjudan från Safirstigen om grillmiddag i kväll. Älskar dessa spontan middagsinviter, tackade ja på två röda.
Tror jag ska leka påskhare idag, för det är väl egentligen på påskafton som man ska visa sin vänlighet och ge barnen påskägg.


Tänk att man förra året inte hade en endaste aning om att man denna påsk skulle ha ett barnbarn att skämma bort. Livet är fantastiskt och mest fantastisk är Stella. Längtar varje sekund efter henne.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar