10 april 2015

HejFredag



Har haft två mycket bra nätter på jobbet. Såklart en del att göra, ganska fullt upp fram till 01.00 sen något lugnare någon timme för att dra igång igen framåt 4.00.
Satte mig första gången strax efter 01.00 och tog en kopp te tillsammans med världens bästa vikarie som arbetade på grannavdelningen. När man jobbar med henne känner man sig trygg, hon inger ett sånt lugn och hela avdelningen andas trygghet och lugn.
I natt hade jag tre rörelselarm som larmade samtidigt exakt klockan 3.45.  Då gäller det att prioritera...vem tar jag först?

Var så himla trött i morse så jag somnade mitt i frukosten. Men när jag sedan bytte soffan mot sängen kunde jag inte sova alls. Jag hade så ont i min fot och mitt ben, det värker som ilande kraftig tandvärk hela tiden. Det blir värre när jag ligger ner, fattar inte varför. Gick upp och stoppade i mig en Voltaren som jag tror hjälper.
Somnade väl av utmattning till slut för att sen vakna klockan 13.00, alldeles för tidigt!
Men det är fredag och lilla mamma stod och trampade i sin port, ivrig att få komma till Willys.

Gjorde fikabesöket efteråt väldigt kort, och åkte hem och sov igen. Behöver all sömn jag kan få inför tredje natten och jag kände mig skönt utvilad när jag strax efter 18.00 blev försiktigt väckt av Erika som sa att middagen var klar.
Så skönt att slippa kökstjänsten idag, Erika fixade rubbet och bjussade på en jättegod tacogratäng. Festade till det med en liten flaska köpevatten med bubblor och citronsmak, hej fredagsmys!



 

 Till sist Dagens Stellabild som egentligen är onsdagens Stellabild. Men jag har inte sett henne dom senaste dagarna....:(
Världens vackraste barn kan även hon ha ledsenläpp, fast hon är inte ledsen här utan mest lite förundrad...vad gör mormor? Jo, mormor gjorde knasiga grimaser och "pratade" som Kalle Anka. Klart hon ser allvarlig ut då, men ack så söt i alla sinnesstämningar.


 






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar