11 april 2015

Javisst!



Lördag igen och denna lördag har jag sovit bort, nästan i alla fall. Gick upp vid 14.00 och var då både vaken, utsövd, kissnödig, på G och kaffesugen. Ensam i huset verkade jag vara också, tyst och stilla. Inte ens Gustav syntes till. Vars var alla? Familjen, hoho!
Ganska skönt faktiskt en stund men sen blev jag rastlös och fick en längtan efter mina små barnbarn.
På med paltorna och i väg till Kungsängen, varnade Emilie via sms före såklart. Fick tummen upp, skönt. Vill ju inte vara den där jobbiga mamman/svärmodern/mormodern som man hört talas om att hon finns på riktigt.

Carlos blev nog gladast, sen kom Stella på andraplats och dött lopp mellan deras päron.
Efter lite fika, prat, pussar och lek så packade vi ihop oss, fyllde en termosmugg med kaffe och åkte till båtklubben för att bjuda Rudolf på fika i vårsolen.
Han håller på med vårrustningen av båten och blev glad när hela klanen kom och hälsade på.

Lilla familjen följde med oss hem och Jogge och Rudolf fixade till en riktigt god grillmiddag åt oss.
Bruschetta, grillad majs, paprika, halloumi och salsiccia, sallad, ryggbiff och gud vet vad. Mätta som troll blev vi som alltid och konstaterade att köttet hade vi inte behövt. Det räckte med allt annat.
Jag slog till med ett glas vitt, dra på trissor!

Fyrade min vana trogen av ett par bilder under dagen, lite halvtaffliga som vanligt.  Men kisar ni lite med ögonen när ni tittar på dom blir dom kanske bättre.


 Sa du åka bil, mormor? Vad väntar vi på?


 Stella lite väl skeptiskt till morfar idag...läskiga gubbe!


 Fast sen fick hon leka med något slags mätinstrument med batteritorsk och då blev det genast mycket roligare. Till och med Rudolf sken upp och såg så där oerhört road ut och engagerad ut som bara han kan göra.


 Carlos fick åka firmabilen hem, det gillade han! Lycklig fransos!
























Riktigt gott Chardonnay, specialimport från USA. Tack snälla Ingrid och Micke. Gott och lättdrucket, kunde haft sugrör om jag hade något. Men glas gick bra det med.

Blev en bra dag idag med, tänk att jag har det jämt faktiskt. I morgon ny bra dag på ingång. Innehållet i den kommer bl.a vara Carlospromenad i Lillsjöskogen medans Stella babysimmar, Wenngarnspizza och bilåka med Erika på kvällen. Låter bra va?

Får man gå och lägga sig nu?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar