2 april 2015

SkärTorsdagMedMycketGott



Godmorgon Vänner!
Trodde aldrig den dagen skulle komma när jag frivilligt och utvilad klev ur sängen klockan 7.00.
Helt galet och faktiskt helt sant. Misstänker dock att en powernap på eftermiddagen kommer vara på sin plats.

Denna skära torsdag kommer jag bara ha roliga saker för mig. Förutom bäddning, plockning och det vanliga vardagsröjet som man aldrig kommer i från.
Klockan 11.30 ska jag träffa Pia på Tasty´s för en trevlig lunchdate. Pia och jag var kollegor för ex antal år sedan och jag tycker det är superkul att vi tagit upp kontakten igen. Vi har alltid så mycket att prata om.
Sen tar jag mig med mätt mage vidare på en shoppingrunda, har en del påskägg som ska fyllas.  Fast i år är det nedskärning, bara barnbarnen och Gustav drar vinslotten den här påsken. Någon måtta på genorösitet får det vara.

Eftermiddagen spenderas hemma för att sedan åka till Wenngarn på smyginvigning av Dammstugan.
Dammstugan som sattes brand för ett antal år sedan är numera återuppbyggd och från och med i morgon kommer det serveras pizzor i kolossalformat signerad världens bäste pizzabagare Viktor.
Hört ryktas om att det är Sveriges godaste pizzor, jag återkommer med betyg efter kvällens provsmakning. Heja Wenngarn! Heja Dammstugan! Heja Familjen Gilck!
Så småningom kommer det även finnas lite annat än pizza på menyn, tror jag Rudolf snackade om. Bl.a  lite italienska smårätter. Hur bra kommer det att bli då? Älskar italienskt!

Såklart så har jag även följt denna återuppbyggnad av Dammstugan. Varenda gång (och det är många) jag är på Wenngarn så får jag mig en personlig guidning av "ni-vet-vem", han i gammelsmurfmössan nedan.

Så här såg det ut i slutet av februari kommer bli sjukt spännande att se det klart i kväll.

 Murstocken är det enda som finns kvar av gamla Dammstugan.
Rudolf kan man dock tro att han också härstammar från den tiden...haha!
Pizzor från vedugnen kommer sprida en angenäm doft, mums.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar