21 april 2015

SkådaMinSkoda



Vilket väder vi haft idag, varmt och soligt. Vi tog oss en tur i spåret vid Hällkana, inte hela rundan, det fungerar inte för mina fötter. Svårt även att köra vagnen, även fast Bugaboon är terränggående så blir det skumpigt för lilla fröken Gomez.
Carlos däremot han njöt i fulla drag, sprang som sjutton femton meter före och var så lycklig. Anledningen att jag vet att det är exakt femton meter är för spårlinan är så lång.

Hemma igen så drack han vatten för att sedan parkera sig i solen på verandan, lilla soldyrkaren.
Dagens lunch stod Mr Wok för, sushi kan man aldrig få nog av. Så förbaskat gott!
Emilie och Erika åkte och handlade medans jag var hemma och passade småbarnen, en enkel match eftersom båda sov.

Var en tur till mamma också, hon ville ha hjälp med att ta upp balkongpiffet från källaren. Stannade på fika också innan jag for vidare i vita faran till Willys för lite kompletteringshandling.


 En mycket trevlig bil att köra, stor som en SL-buss känns den som.

 Världens vackraste och gladaste barn i storskogen
 Carlos bättrar på brännan
Dagens middag, även den asiatisk. Kyckling Cashew, förbaskat gott, smakar som det gör på bästa kinesrestaurangen. Plättlätt att göra dessutom, ett recept från Mästerkocken Jenny Wallden.
Jag bytte ut cashewnötterna på min tallrik mot jordnötter p.g.a att jag är allergisk mot allt vad nötter heter förutom jordnötter. Dumt att få andnöd på en tisdag.

Receptet hittar ni här:

http://www.recept.nu/nyhetsmorgon/jennie-wallden/kyckling-cashew/

Snart sovdags, den inplanerade powernappen som jag svamlade om i morse uteblev. Roligare att vara med dom små liven och dom större också för den delen.  Räknar med att få sova hyfsat i natt, hoppas Gustav är av samma tanke.

I morgon tar jag med mig mina tre flickor till Wenngarn för lunchdate. Bord bokat av Rudolf klockan 12.00. Vi ska äta lamm! Älskar lamm speciellt på Wenngarn där allt smakar himmelskt. 
Lammrostbiff serveras med couscous smaksatt med fetaost svarta oliver samt dill, yoghurtsås.
Erika har siktet inställt på det vegetariska alternativet:
Grönsaksbiff serveras med böngryta och yoghurtsås. Kommer bli mätta som alltid. Eftermiddagen tillbringas förhoppningsvis sovande ett par timmar, jobb två nätter. Orka!

Äsch, tror jag ska titta på kvällens avsnitt av Hollywoodfruarna innan sängdags. Hinner sova sen.



1 kommentar:

  1. Sån bil som vi har, men vi har RS. Det är den jag övningskör i. Och ja den känns verkligen stor som en SLbuss!!!

    SvaraRadera