14 augusti 2011

En ut-en in!

Godmorgon söndag!
Har sovit som en stock inatt, var faktiskt trött när jag gick och la mej. Ovanligt fenomen för mej, att vara trött på natten.
Vaknade utsövd klockan 8.30, resten av familjen sov fortfarande.
Längtar efter Erika, hon är på väg hem från Göteborg och Way out West festivalen.
En unge kommer hem och en försvinner! Eller hem och hem, hon har sitt eget hem men hon kommer iaf närmare mej.
Emilie flyger hem till Malmö för sista gången, undrar hur många gånger hon flugigt sträckan Malmö-Sthlm under dom här två och ett halvt åren?
I morgon gäller det! En besvärlig tenta ska tentas om och såklart håller vi tummar och tår att det går bättre den hör gången.
Sen blir hon kvar i Malmö hela veckan. Hon har fullt upp med att packa och städa lägenheten som hon nu ska flytta ifrån. Hej då Studenthuset Gripen, Rosengård.
Jag har precis ringt och bokat en s.k envägssläp på Preem i Malmö. Smart uppfinning, man slipper åka med tomt släp ner till Malmö. Ingen hit för Kenny Bräck som har en ganska tung högerfot. Kanske man inte skulle skriva här, bilen att dra släpet med har vi lånat. Vi har inga dragkrokar på våra bilar och måste därför låna bil, pinsamt!

Men jag tror knappast att den snälle man vi lånat bil av är här inne och läser min blogg.
Om han nu gör det så TACK, TACK, TACK SNÄLLA!
I dag blir det sex stycken till middag. Micke och Jasmine kommer och vi ska grilla.  Emilie och Jogge är i väg och kompletterar lite.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar